Daniëlle Folens, diëtiste & hobbykok

Verfijnde gerechten

Terug van weggeweest: de succesreeks 'verfijnde gerechten'. Je maakt tijdens 2 demonstratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor zowel de dagelijkse keuken als voor de feesttafel.

De gerechten zijn voor iedereen te maken, zowel voor wie nog niet zo vertrouwd is met de kookkunst als voor de echte hobbykok. Na de demo degusteren we de gerechten van het aperitiefhapje tot dessert, samen met de passende drank!

Data (! EXTRA reeksen wegens succes)

  • VOLZET (wachtlijst): 2 dinsdagavonden van 19u tot 22u: 25 februari en 11 maart
  • 2 woensdagnamiddagen van 13u30 tot 16u: 26 februari en 12 maart
  • extra: 2 woensdagavonden van 19u tot 22u: 26 maart en 2 april 

Begeleiding: Daniëlle Folens, diëtiste & hobbykok

Locatie: De Steiger

Meenemen: bewaardoosjes

Inschrijven: €78 (ingrediënten inbegrepen)

Locatie

Leskeuken

Datum

wo. 26.02.2025-wo. 12.03.2025
wo. 26.03.2025-wo. 02.04.2025
di. 25.02.2025-di. 11.03.2025
    verfijnde-gerechten-23122024143409.jpg